Makeup Revolution London haul....part1



Σήμερα θα σας μιλήσω για μια αγγλική εταιρία την Makeup Revolution London όπου πραγματικά έχει μπει δυναμικά στον χώρο του μακιγιάζ με τιμές drugstore προϊόντων αλλά ποιότητα highend. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα προϊόντα τα οποία επέλεξα:

 1. I Heart Chocolate




Μια παλέτα με 14 υπέροχες σκιές και 2 highlighter. Ίσως σας θυμίζει πολύ την chocolate bar της Too Faced και έχετε δίκιο κατά 99% είναι ίδιες με την μόνη διαφορά στην τιμή που είναι περίπου 10€.
Οι σκιές είναι βουτυρένιες με λίγο fall out και καλή διάρκεια. Η παλέτα αυτή έχει 6 matte σκιές και οι υπόλοιπες είναι shimmer.
Διαθέτει ένα μεγάλο καθρέπτη και ένα διπλό πινελάκι με σφουγγαράκι που την κάνουν must για ένα ταξίδι.

2. Iconic Pro 1

Παλαιότερα όταν είχε ανοίξει η εταιρία είχα αγοράσει τις παλέτες iconic για δοκιμή και ήμουν και είμαι ακόμα ευχαριστημένη. Έτσι λοιπόν όταν είδα στο instagram κάποια swatches από αυτήν την παλέτα και όλες έλεγαν ότι είναι dupe της lorac pro palette είπα ok αυτό είναι θα την βάλω στο καλάθι.....από την στιγμή που την έλαβα δεν την έχω αφήσει ξανά.
Έχει 16 σκιές, 7 ματ και 9 shimmer. 
Όπως βλέπετε και από την φωτογραφία η απόδοση είναι εξαιρετική αν σκεφτεί κανείς οτι έκανε περίπου μόνο 10€.
3. Ultra Contour palette


Αχχχ βρε Kim (Kardashian) τι μας έκανες.....και ποιος δεν ξέρει ποια τι είναι το contouring.....και τα οφέλη βεβαίως βεβαίως. Καιρό τώρα γλυκοκοιτάζω το contour kit της Anastasia αλλά ....είναι πολλά τα λεφτά Άρη... οπότε μόλις είδα την παραπάνω παλέτα λέω εδώ είμαστε αν μείνω ευχαριστημένη ίσως και αργότερα να κάνω την μεγάλη κίνηση- αναβάθμιση.
Λοιπόν είναι πολλή καλή και έχω πάθει πλάκα μαζί της. Ειδικά η 2η απόχρωση για contour είναι ψυχρή (ash toned) και κάνει πολλή καλή δουλειά. Ας πούμε όμως αναλυτικά πως την χρησιμοποιώ:
1. Η 1η και 2η σκιά (ροζ και κίτρινη) είναι για φωτεινότητα κάτω από τα μάτια και μετά το concealer
2. H 3η είναι highlighter στην απόχρωση του δέρματος και για να πω την αλήθεια μου πολλές φορές την έχω χρησιμοποιήσει σαν πούδρα για όλο το πρόσωπο πολύ πολύ ελαφριά και δίνει μια φυσική σχεδόν αγγελική λάμψη στο πρόσωπο
3. Η 4η είναι μια highlighter σκιά πολύ έντονης απόδοσης
4. Η 5η, 6η & 7η είναι bronzer και contour, όπου για contouring όπως είπα χρησιμοποιώ την 6η.
5. Τέλος η 8η σκιά είναι ένα bronzer highlighter που συνήθως το χρησιμοποιώ πάνω από ρουζ.

Η τιμή της είναι στα 11€ περίπου.

Εσείς έχετε κάποιο προϊόν από Makeup Revolution London?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flickr Images

Like us on Facebook